Bulgarian Creative Writing Competition

Театър с кауза

Каним ви на театър с кауза! На 8 ноември (сряда) от 19:30 ч. в Сити Марк Арт Център (бул. „Янко Сакъзов” №30) ще се посмеем заедно на авторския моноспектакъл на Димитър Живков – „Живак“. След постановката ще си поговорим на чаша вино от Винарска изба Афузов за добрата работа, която сме свършили през годината, и ще споделим плановете ни за новата учебна година.

Тази година събитието е в подкрепа на Националното състезание по творческо писане. Състезанието е по-различна възможност за подобряване на знанията по английски език на българските ученици, която стимулира изявата на нестандартно мислещите сред тях и подпомага личностното им развитие. Всяка година хиляди ученици от цялата страна развихрят въображението си и в рамките на един час създават магични светове. През 2023 г. състезанието ще се проведе за 14 поредна година, като през 2022 участваха над 3700 ученици от 147 училища от цялата страна.

Цената на билетите е 30 лв., като всички гости ще получат и по два билета за благотворителна томбола с много награди (вижте прикачения файл). С всеки закупен билет подкрепяте таланта на бъдещите писатели, като набраните средства ще използваме за серия от обучителни уебинари по творческо писане и церемония за награждаването на победителите от състезанието. Благодарим ви, че ни помагате да продължим да вдъхновяваме и да развиваме потенциала на младите хора в България.

Можете да ни подкрепите като:

„Живак“ е един спектакъл, посветен на врачанския манталитет, чувство за хумор и светоглед. Три разказа, проследяващи различни уникални човешки съдби, изиграни с патос и майсторство. Една борба с отраженията на живота ни, които се превръщат в самия живот, за съжаление. Една история за това как споменът за корените и за истинските ни чувства може да ни възроди.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram